Kako kupiti

Naručivanje proizvoda sa RISH “SHOP” stranice je jako jednostavno.

Pored svakog proizvoda se nalazi veličina po RISH standardu (u zagradi pored RISH broja se nalazi dužina gazišta izražena u centrimetrima) i ukoliko ne odaberete jednu od ponuđenih veličina nećete biti u mogućnosti da nastavite sa kupovinom.

Pored svakog proizvoda je istaknuto stanje dostupnosti što znači da imamo materijal potreban za izradu izabrane kombinacije i izabranog modela na stanju. U to spadaju sledeći materijali: koža za izradu gornjišta, postava, pozamanterija (pertle, ringlice, hakne, šnale, nitne) i đon.

Prilikom završetka Vaše kupovine u najkraćem roku će Vas kontaktirati jedan od predstavnika RISH tima da potvrdi Vašu porudžbinu.

Rok za isporuku kupljenog proizvoda je 10-15 radnih dana u slučaju odstupanja od naglašenog roka, bićete obavešteni pozivom zarad usaglašavanja sa Vama da li ste još uvek zainteresovani za kupovinu željenog proizvoda.

Način isporuke se vrši pomoću kurirske službe “AKS d.o.o.” sa kojom smo vezani ugovorom. Prilikom slanja proizvoda na Vašu adresu bićete obavešteni SMS porukom u koje vreme možete očekivati kupljeni proizvod sa propratnim jedinstvenim brojem za praćenje paketa koji možete uneti ovde. U slučaju da Vam kupljeni proizvod ne stigne u roku od 24h, možete kontaktirati korisnički servis “AKS d.o.o.” kurirske službe na broj +381 15 600 600 ili +381 11 404 9720.

Plaćanje se vrši gotovinski pouzećem kada preuzmete robu od kurira.